Ankarada Patlama : Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Eski Türkiye'nin - Çok sayıda sendika ve meslek örgütünün çağrısıyla bugün ankara'da düzenlenecek olan barış mitingi'nde patlama meydana geldi.

Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü'nün bahçesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Isı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır. Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki . Ankara maden tetkik ve arama genel müdürlüğü konuyla alakalı açıklamasında: Patlamanın doğal gaz hattında olduğu tahmin ediliyor.

Odtü, bilkent, çankaya, kızılay, çukurambar ve beysukent'te de duyulan kuvvetli p. Ä°ÅŸte Deniz Yıldızı dizisinin yeni kanalı
İşte Deniz Yıldızı dizisinin yeni kanalı from icdn.turkiyegazetesi.com.tr
Son dakika haberine göre, ankara mta'da patlama sesi duyuldu. Maden tetkik arama enstitüsü bahçesinde patlamalar yaşandı. "kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi . Çok sayıda sendika ve meslek örgütünün çağrısıyla bugün ankara'da düzenlenecek olan barış mitingi'nde patlama meydana geldi. Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü'nün bahçesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü bahçesinde art arda patlamalar! Ankara'daki mta genel müdürlüğü önünde doğal gaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki .

"kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi .

Maden tetkik arama enstitüsü bahçesinde patlamalar yaşandı. Patlamanın doğal gaz hattında olduğu tahmin ediliyor. Ankara'daki mta genel müdürlüğü önünde doğal gaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Ankara'da bir çok bölgeden duyulan patlama sesi, paniğe neden oldu. Odtü, bilkent, çankaya, kızılay, çukurambar ve beysukent'te de duyulan kuvvetli p. Çok sayıda sendika ve meslek örgütünün çağrısıyla bugün ankara'da düzenlenecek olan barış mitingi'nde patlama meydana geldi. Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki . Ankara'da eskişehir yolu üzerindeki maden tetkik arama genel müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü bahçesinde art arda patlamalar! Ankara maden tetkik ve arama genel müdürlüğü konuyla alakalı açıklamasında: Isı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır. Ankara eskişehir yolu merkez istikameti mta civarında çok şiddetli bir patlama oldu. Son dakika haberine göre, ankara mta'da patlama sesi duyuldu.

Patlamanın doğal gaz hattında olduğu tahmin ediliyor. "kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi . Ankara'da bir çok bölgeden duyulan patlama sesi, paniğe neden oldu. Ankara'da eskişehir yolu üzerindeki maden tetkik arama genel müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü bahçesinde art arda patlamalar!

Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü bahçesinde art arda patlamalar! Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Eski Türkiye'nin
Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Eski Türkiye'nin from www.turkiyegazetesi.com.tr
Ankara'daki mta genel müdürlüğü önünde doğal gaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Odtü, bilkent, çankaya, kızılay, çukurambar ve beysukent'te de duyulan kuvvetli p. Isı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır. Çok sayıda sendika ve meslek örgütünün çağrısıyla bugün ankara'da düzenlenecek olan barış mitingi'nde patlama meydana geldi. Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki . Ankara'da bir çok bölgeden duyulan patlama sesi, paniğe neden oldu. Ankara maden tetkik ve arama genel müdürlüğü konuyla alakalı açıklamasında: Ankara eskişehir yolu merkez istikameti mta civarında çok şiddetli bir patlama oldu.

Son dakika haberine göre, ankara mta'da patlama sesi duyuldu.

Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki . Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü'nün bahçesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Isı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır. Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü bahçesinde art arda patlamalar! "kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi . Ankara'da bir çok bölgeden duyulan patlama sesi, paniğe neden oldu. Çok sayıda sendika ve meslek örgütünün çağrısıyla bugün ankara'da düzenlenecek olan barış mitingi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın doğal gaz hattında olduğu tahmin ediliyor. Ankara'daki mta genel müdürlüğü önünde doğal gaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Ankara maden tetkik ve arama genel müdürlüğü konuyla alakalı açıklamasında: Ankara'da eskişehir yolu üzerindeki maden tetkik arama genel müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Ankara eskişehir yolu merkez istikameti mta civarında çok şiddetli bir patlama oldu. Son dakika haberine göre, ankara mta'da patlama sesi duyuldu.

Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki . Ankara maden tetkik ve arama genel müdürlüğü konuyla alakalı açıklamasında: Odtü, bilkent, çankaya, kızılay, çukurambar ve beysukent'te de duyulan kuvvetli p. Çok sayıda sendika ve meslek örgütünün çağrısıyla bugün ankara'da düzenlenecek olan barış mitingi'nde patlama meydana geldi. "kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi .

Ankara eskişehir yolu merkez istikameti mta civarında çok şiddetli bir patlama oldu. Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Eski Türkiye'nin
Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Eski Türkiye'nin from www.turkiyegazetesi.com.tr
Ankara maden tetkik ve arama genel müdürlüğü konuyla alakalı açıklamasında: "kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi . Odtü, bilkent, çankaya, kızılay, çukurambar ve beysukent'te de duyulan kuvvetli p. Ankara'da eskişehir yolu üzerindeki maden tetkik arama genel müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Isı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır. Ankara eskişehir yolu merkez istikameti mta civarında çok şiddetli bir patlama oldu. Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü bahçesinde art arda patlamalar! Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki .

Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü'nün bahçesinde doğalgaz patlaması meydana geldi.

Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü bahçesinde art arda patlamalar! Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü'nün bahçesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. Maden tetkik arama enstitüsü bahçesinde patlamalar yaşandı. Isı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır. Ankara'da eskişehir yolu üzerindeki maden tetkik arama genel müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Ankara'daki mta genel müdürlüğü önünde doğal gaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Ankara'da bir çok bölgeden duyulan patlama sesi, paniğe neden oldu. Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki . Ankara maden tetkik ve arama genel müdürlüğü konuyla alakalı açıklamasında: Patlamanın doğal gaz hattında olduğu tahmin ediliyor. "kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi . Odtü, bilkent, çankaya, kızılay, çukurambar ve beysukent'te de duyulan kuvvetli p. Ankara eskişehir yolu merkez istikameti mta civarında çok şiddetli bir patlama oldu.

Ankarada Patlama : Türkiye Gazetesi Foto Galeri - Eski Türkiye'nin - Çok sayıda sendika ve meslek örgütünün çağrısıyla bugün ankara'da düzenlenecek olan barış mitingi'nde patlama meydana geldi.. Ankara'da eskişehir yolu üzerindeki maden tetkik arama genel müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Patlama anı, mta binasının tam karşısındaki . Odtü, bilkent, çankaya, kızılay, çukurambar ve beysukent'te de duyulan kuvvetli p. Ankara'da maden tetkik ve arama genel müdürlüğü'nün bahçesinde doğalgaz patlaması meydana geldi. "kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi .